Přeskočit: menu stránky | menu sekce | hlavní obsah

Váhy a vážicí systémy - Petr Hepnar



Vážení porcí a surovin

Váhy pro restaurace, kuchyně, výrobny, pekárny …

 

Vážení porcí a surovin ve všech gastronomických provozech je rutinní a důležitou činností pracovníků potravinářského průmyslu a pohostinství.

vážení porcí a surovin 1 vážení porcí a surovin 2

 

Gastro váhy dodáváme ve dvou základních provedeních:

  • váhy pro umístění na stůl či pult
  • váhy pro umístění na podlahu

Stolní váhy slouží při přípravě pokrmů, vážení porcí, výrobě či přípravě surovin i vážení konečných produktů – jedná se tedy o malé kompaktní váhy.

Váhy pro umístění na podlahu slouží především pro vážení surovin na příjmech a expedicích v rámci odběratelsko-dodavatelských vztahů.

Všechny váhy pro gastronomické provozy mají schválení typu a možnost ověření, tyto váhy mohou poté být používány pro vážení v obchodní styku – tedy všude tam, kde se ceny tvoří na základě naměřené hmotnosti.

 

vážení porcí a surovin 3 vážení porcí a surovin 4

V naší nabídce naleznete též váhy s krytím proti prachu prachu a vlhkosti IP-65 – zařízení vhodná k vážení ve vlhkém, mokrém či prašném prostředí.

Tato měřidla mají vyšší pořizovací cenu, kterou ovšem svým majitelům navrací svou delší životností a bezproblémovým provozem v náročných aplikacích.

Váhy pro vážení objemnějších nákladů nalezenete poté v oddělení podlahové váhy.

 

Vážení porcí a surovin – vážení v gastronomických provozech.

 

Souvisejicí články:

Stránka vytvořena: 1. 9. 2008